top of page

Producten

Onze missie om het beste te vinden voor jouw noden. 

Hout kachel.jpeg
Pellet MCZ.jpeg
Pellets.webp

Pellets kachel

Een groot gebruiksgemak en een hoog rendement, dat is wat een pelletkachel in petto heeft voor u. Zonder te moeten inboeten op gezelligheid, want met een pelletkachel geniet u nog altijd van een gezellige vlam in de woonkamer.

Hout.webp

Hout kachel

U heeft gekozen voor een houtkachel of u moet de knoop nog doorhakken? Als een gezellige, sfeervolle vlam belangrijk is voor u in combinatie met een aangename stralingswarmte en als u het regelmatig bijvullen en onderhouden van uw verwarmingstoestel niet schuwt, dan is een houtkachel of houthaard een juiste keuze voor u.

Gas.webp

Gas kachel

Gashaarden zijn in de loop der jaren steeds meer uitgegroeid tot een prachtig design stuk. Daarnaast kan u ook op een gezellige manier uw huis verwarmen. 

Elektrische haarden.webp

Elektrische kachel

Wilt u op een eenvoudige manier gezelligheid in uw huis brengen en genieten van de sfeer van een houtvuur? Dan is een elektrische haard of kachel de perfecte keuze voor u! 

Project 4_edited.png

Projecten

Wenst u graag een volledig project te realiseren? Onder het motto "What's you concept?" gaan wij volledige afgewerkte projecten afleveren naar uw noden.

dsc_3359_bew.jpg

Outdoor

Wij krijgen net zoals u nooit genoeg van warmte, ook niet tijdens de zomermaanden. Daarom vindt u ook bij ons de beste outdoor producten. 

FicherHome2.jpg

Wie zijn wij? 

Ficher is al meer dan 125 jaar een gevestigde warmte in Halle. (Bijna) alles wat te maken heeft met warmte kunnen wij u bieden. Neem gerust een kijkje op onze webshop . Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via het formulier.

bottom of page