top of page
Hout.webp

HOUT

LogoDru2.png

DRU

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later werd overgeschakeld naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment aan gas verwarmingsapparaten. Inmiddels biedt DRU een toonaangevend assortiment van gasgestookte en houtgestookte haarden en kachels.

LogoKalfire.png

KALFIRE

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren.

LogoStuv.png

STÛV

Stûv past de benaderingen van Design Thinking toe op al zijn activiteiten, zoals de benadering van ontwerp en verbetering. Het design volgens Stûv is een technische, esthetische en functionele oplossing die toegpast wordt op het object, zodat dit volledig en duurzaam tegemoetkomt aan de verwachtingen van de gebruiker. De eenvoud van het resultaat wordt dan de garantie voor de duurzaamheid. Een bewust systematisch design, geïntegreerd als een geestestoestand.

LogoOlympia.png

OLYMPIA

Kwaliteit, zorg voor het milieu en design. Drie thema’s die Olympia Fires hoog in het vaandel draagt. De populaire modellen uit staal of speksteen worden vervaardigd volgens de modernste technieken. Ze zijn allen DIN (plus) en CE gekeurd. Olympia Fires is bekend om zijn milieuvriendelijk en eenvoudig verbrandingsmechanisme.

dovre-kachels.jpeg

DOVRE

Dovre is een bergplateau ten Noorden van Oslo met een uiterst guur klimaat. In Noorwegen is Dovre het symbool van kwaliteit en robuustheid. Ook in onze streken hebben de Dovre-producten in de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van warmtetechnologie. Honderdduizenden mensen genieten nu al van de behaaglijke warmte en gezelligheid van een Dovre in hun huiskamer.

bottom of page